September – Laten bestraten


Tuinonderhoud troef

In alle seizoenen vragen tuinen en plantsoenen om aandacht, als je ze mooi wilt houden. Daar zijn we dus altijd mee bezig, met de complimenten aan ons team tuinonderhoud, want dat levert topwerk. Maaien, snoeien, bemesten, onkruid weghalen etc. Tuin na tuin na tuin: dankbaar werk en we blijven het leuk vinden. Blije klanten ook!


Maar nu iets heel anders

Intussen zijn we de hele zomer druk geweest met een groot project in Bocholt: een compleet bedrijfsterrein uit de grond stampen. Bij tuinaanleg komt vaak grondwerk en bestrating kijken en als je dan eenmaal de machines hebt... GO!  Bergen vulzand en gebroken puin aanbrengen en egaliseren op een enorm terrein, opsluitbanden en goten aanleggen, delen bestraten en een parkeerplaats met grastegels maken (lekker duurzaam). Een project waar we echt trots op zijn.


Gemak dient de mens

Het heeft gewoon wat, met die grote machines werken, maar ook kleinere machines kunnen je letterlijk veel werk uit handen nemen. Dus hebben we nu ook een tegelklem, bandenklem en verdeelbak voor beton: fijn voor onze rug, want die heeft het vaak zwaar te verduren. Nog fijner als je weet dat je ook milieuvriendelijk bezig bent. Wij hebben onze met benzine aangedreven tuinmachines ingeruild voor machines op accu. Waarom? Het moet gewoon groener, en snel!


Tip

De herfstregens komen eraan! Geen zin in vuiligheid op de stoep of het terras? Maak met zand verstopte putjes, draingoten en kolken nú schoon. Ook geen zin in? Laat ons het dan doen!