Februari – BAM winter, BAM lente


Eindelijk ijzig koud

Daar was-ie dan weer, de sneeuw. En niet zo zuinig, maar echt een pák. Met z'n allen sleeën en schaatsen, ijspret! Maar ook tijd om sneeuw te schuiven en te strooien, want als we gaan vallen of slippen is het niet meer zo leuk. En schuiven en strooien, dat kan ons team dus als de beste.


Wij gaan gewoon door

En als het niet sneeuwde, dan regende het wel. Geen punt hoor, wij steken dan juist de handen stevig uit de mouwen. Onder andere een grote tuin helemaal leeggetrokken en 57 meter houten schutting gezet. Gelijk ook een oude stenen bergingmuur weggewerkt achter rabatdelen. Ja, een stenen muur kan best mooi zijn, maar deze was lelijk. De klant is in elk geval dik tevreden.


Here comes the sun!

En toen was het bats-boem lente en konden we weer de grond in. Parkeerterreinen aanleggen en opritten bestraten of herbestraten. Het is mooi werk om de stenen van een stoep of oprit in een perfect patroon te leggen. Bij ons is een halve cirkel ook echt een strakke halve cirkel en geen flauwe bocht. Met dat zachte weer kunnen we ook weer een fris groen gazonnetje leggen.


Tip

Kijk nu alles nog kaal is eens rond in je tuin waar een groen blijvende boom of struik een saai gat kan vullen. Wintergroen, daar knapt de tuin van op en wij planten het met liefde en plezier.