December – Brrrrr... bijna winter!


Lekker koud

De eerste nachtvorst alweer gehad en buiten is het nat en grauw. Toch heeft het wel wat, dat wintersfeertje. En ook nu kun je nog de tuin in, bijvoorbeeld om kachelhout te zagen. Heb je geen droge opslag? Wij bouwen met plezier een mooie overkapping voor je houtvoorraad.


Een gezond gazon

Slimme klanten schakelen ons nu in voor hun grotere tuinprojecten. Zo kan het gazon juist in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. Verticuteren, bemesten en kalk strooien: daar wordt het gras blij van en zo ligt het gazon er van de zomer weer mooi bij. Op één adres hebben we in één moeite door een aantal stronken uit de border verwijderd. Handig dan, onze minigraver!


De timmerende tuinman

Misschien denk je bij een hovenier niet zo snel aan timmerwerk, maar voor ons maakt dat een tuin juist af! Een houten schutting als erfafscheiding, een mooi tuinhuis of een veranda om ook van je tuin te kunnen genieten, een vlonder als terras of die praktische houtopslag. Zet ons nu maar aan het timmeren, dan kunnen we in de lente weer zorgen voor alles wat groeit en bloeit.


Tip

Laat de zon zich even zien? Trek een dikke jas aan en zoek met een hete kop koffie of thee een zonnig plekje in de tuin. Een frisse neus en alvast nadenken over je tuinplannen voor de lente!