Augustus – Nog volop zomer


Hoe warm het was...

Wekenlang een hittegolf! Dat is genieten voor vakantiegangers en badgasten, maar het laat ook zijn sporen na in tuinen, parken en de natuur. Het lentegroen heeft plaatsgemaakt voor zomers geel en met een heuse zomerstorm zie je zelfs al wat blad vallen. Bomen die pas geplant zijn, kunnen wel een steuntje gebruiken: paal erbij en wat water (alleen als het lang niet regent). 


Minigraver en miniloader

Onze jongste aanwinst is een splinternieuwe minigraver. Veel tuinprojecten beginnen immers met grondwerk. Met deze machine graven wij met gemak een flink gat voor uw vijver, maar hij kan nog veel meer! De minigraver en/of onze miniloader (ideaal voor het verplaatsen van zand en grond) zijn te huur, inclusief een machinist die precies weet hoe je deze machines bedient.


Van zandvlakte tot tuin

Het is warm (zeg maar heet) geweest, maar wij hebben niet stilgezeten. We hebben o.a. een grote tuin opgeleverd, compleet met gazon, parkeerplaats, tuinpaden en terrassen. Wat is het toch mooi als één grote zandbak in een paar weken verandert in een prachtige tuin. En ook nog binnen de afgesproken tijd. Even bikkelen, maar dan heb je ook wat om trots op te zijn.


O, o, die heg!

Kent u dat ook? Zo'n heg die uw tuin probeert te veroveren door heel hard te groeien? Dat is eventjes mooi, maar de heg gedijt toch het beste als hij regelmatig gesnoeid wordt. Een lastig karwei om hem goed vlak te snoeien en als de heg dan ook nog wat dikkere takken heeft, is uw doorsnee (elektrische) snoeischaar niet sterk genoeg. Wij doen het graag voor u, en snel!


Tip

Ook dieren hebben last van de hitte. Zet een vogelbadje in uw tuin en een bakje egelvoer. Met een beetje geluk ziet u de vogels badderen en 's avonds een egeltje scharrelen bij het voer.